İcazet Merasimi’2022 Programımız Gerçekleşti!

Erenler Vakfı bünyesindeki muhtelif medreselerde ilk aşama Ulûm-i Şer’iyye derslerini muvaffakiyetle itmâm eden 250 talebemize icazetleri, Yavuz Selim Camii Şerîf’inde tertib edilen merasimle takdim edildi. Yoğun katılımla gerçekleşen merasim, Mahmud Eren Hocaefendi’nin sohbetleri ve selâmlama konuşmaları ile başlayarak, çeşitli konuların ele alındığı talebe konuşmaları ile devam etti. Program, ilerleyen saatlerde Kur’ân-ı Kerîm tilaveti, mü’caz hocaefendilerin isimlerinin zikredilerek icazetlerini almaları ve icazet metninin okunması ile nihayete erdi.

Hâl-i hazırda yüzlerce talebenin tahsil hayatına devam ettiği Erenler Vakfı’mızda, hem mezun talebe sayısının hem de mü’caz hocaefendilerimizin keyfiyyetinden duyduğumuz memnûniyetle, sizleri En Güzel’e emanet ediyor, hayr duâlarınızı ilânihâye bekliyoruz.

Erenler Vakfı Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Görüşmeyi başlat
1
Bizlere bağış, burs, talebe, medrese ve diğer bütün konularda sorularınızı iletmek için yazabilirsiniz.